dijous, 21 de gener del 2010

UNIÓ DE JOVES DEMANA LA SUPRESSIÓ DEL PODER ABSOLUT DE L’SGAE

La polèmica pel cobrament de drets d'autor a perruqueries i casals de jubilats posa de manifest la inutilitat i l'abús d'aquesta llei, que instaura a l'SGAE com a poder fàctic

Unió de Joves considerem de justícia reclamar l'eliminació dels beneficis de l'SGAE contemplats a La Llei de Propietat Intel·lectual. Aquest organisme actua com un lobbiy abusiu d'una oligarquia artística que asfixia als ciutadans i els comerços i posa mal nom al col·lectiu de creadors.
Les pràctiques que es posen de manifest són pròpies d'un totalitarisme només equiparable a algunes pel·lícules i obres de ciència ficció que no tenen cap mena de sentit avui en dia.

Per aquesta raó, afirmem que el comportament de en cap cas és representatiu del col·lectiu en nom del qual actua. També reclamem que la Ministra de Cultura, Ángeles González Sinde, es faci enrere en la mesura de donar-se la potestat de tancar arbitràriament pàgines i blogs personals que enllacin amb descarregues. Considerem que és un abús d'autoritat, un atac a les llibertats individuals i una ingerència cap a la justícia.

Amunt, avant, Visca Catalunya Lliure!!

Amb aquest comunicat la UJ ha denunciat la penosa tasca que duu a terme l'SGAE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada